Græsslåning i Svendborg på Fyn

Græsslåning

Hvad enten du er privatperson, institution, virksomhed, boligforening eller lign., er jeg klar til at hjælpe dig med græsslåning. Du bestemmer om det skal være en enkelt gang eller om vi skal lave en aftale med faste intervaller. Kontakt mig og hør mere om græsslåning.

Hækkeklipning i Svendborg på Fyn

Hækkeklipning

Overlad hækkeklipningen til mig – så får du mere tid til andre og mere spændende ting i din hverdag. En hæk skal typisk klippes 2 gange om året men om jeg skal gøre det begge gange er helt op til dig. Ring gerne og hør mere om mulighederne.

Haveservice på abonnement - FN Multiservice Fyn

Abonnement på Haveservice

Pas godt på din have med et abonnement på haveservice. Hvad enten du har brug for løbende hjælp til hækklipning, græsslåning, bortskaffelse af have affald eller noget helt andet, så kontakt mig for en uforpligtende snak og et godt tilbud på et abonnement på haveservice.

Mindre belægningsopgaver på hele Fyn

Mindre belægningsopgaver

Skal du have omlagt fliserne på terrassen eller skal indkørslen udvides? Måske er der en reparation i dine fliser der skal laves. Jeg udfører alle mindre belægningsopgaver på hele Fyn. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud på mindre belægningsopgaver.

Haveservice_Belægningsopgaver

Algebekæmpelse og Rens af fliser

De fleste får udført algebehandling og rens af fliser pga. det kosmetiske aspekt. Men vidste du at alger, mos og flisepest kan lave små revner i dine fliser og derved svække dem? Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på professionel rens af fliser og algebehandling.

Ukrudtsbekæmpelse i Svendborg og på Fyn

Ukrudtsbekæmpelse

Der er ingen der kan lide ukrudt. Lad mig hjælpe dig med at komme af med ukrudtet. Jeg tilbyder professionel ukrudtsbekæmpelse til både private og erhverv. Du vælger selv om ukrudtsbekæmpelsen skal være en enkelt gang eller om vi skal lave en løbende aftale.

Bortskaffelse af haveaffald og almindelig affald i Svendborg på Fyn

Bortskaffelse af haveaffald

Mangler du hjælp til bortskaffelse af haveaffald eller andet affald? Så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg medbringer almindelig haveredskaber og trailer til opgaven. Opkræver din kommune et gebyr på genbrugspladsen, viderefaktureres dette.

Snerydning og Vinterservice fra FN Multiservice på Fyn

Snerydning og vinterservice

Vil du have mere overskud i hverdagen, på de kolde vinter morgener? Så lad mig hjælpe dig med snerydningen. Det er nemt og bekvemt. Har du en virksomhed, boligforening, institution eller lign., kan vi arrangere vinterservice i det omfang du har brug for.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Vil du høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med eller vil du have et tilbud på en specifik opgave?