Indendørs og udendørs malerarbejde på Fyn

Inden- og udendørs malerarbejde

Jeg tilbyder malerarbejde til både private og erhverv. Så har du en indendørs eller udendørs maleropgave, så tag fat i mig til en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Rens af afløb og tagrende

Rens af afløb og tagrender

Har du fyldte tagrender eller er afløbet stoppet? Ingen panik – Jeg tilbyder rens af både tagrender og afløb. Jeg kører på hele Fyn til både private og erhverv.

Montering af møbler

Samling, flytning og montering af møbler

Har du købt nye møbler, men mangler en til at samle dem for dig? Eller trænger kontoret til at blive piftet op, men du har ikke nogen til at samle de nyindkøbte møbler for dig? Jeg samler og monterer alle slags møbler på hele Fyn.

Flytning og flyttesyn på hele Fyn

Flyttesyn og flytning

Er det svært at overskue flytningen eller mangler du blot en til at løfte? Jeg kan hjælpe dig med både nedpakningen og selve flytningen. Derudover kan jeg være behjælpelig ved flyttesyn.

Ophængning af Gardiner, Persienner, Billeder osv.

Ophæng af diverse

Overlad ophængning af dine gardiner, persienner, lameller, lamper, billeder, hylder osv. til en professionel. Skal dine lyskilder skiftes, finder vi også ud af det. Så hvad enten du er privatperson eller erhverv, så tag fat i mig for en uforpligtende snak.

Vedligeholdelse både inde og ude

Vedligeholdelsesopgaver

Trænger dit rækværk til en reparation. Eller måske har du en carport der trænger til en ordentlig overhaling? Ligegyldig hvilken vedligeholdelses-opgave du har, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Tilsyn af ejendom | Både private og erhverv

Tilsyn af ejendom

Skal du på ferie eller har din virksomhed ferielukket? Eller måske er der en helt anden grund til at du har brug for en til at føre tilsyn med din ejendom. Under alle omstændigheder er jeg klar til at hjælpe dig.

Tilsyn med varmeanlæg | Udskiftning af radiator på Fyn

Tjek og besigtigelse af varmeanlæg

Jeg tilbyder besigtigelse af varmeanlæg samt skift og udluftning af radiotarer for både private og erhverv. Jeg har mange års erfaring og hjælper også gerne dig. Kontakt mig gerne, så vi kan få en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Vil du høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med eller vil du have et tilbud på en specifik opgave?